پیتزا و ملزومات آن با 1TouchFood
پیتزا و ملزومات آن با 1TouchFood

شاهد


آرشيو مطالب

فروردين 1401

بهمن 1400

آذر 1400

مهر 1400

شهريور 1400

لینک دوستان

قالب وبلاگ

winon.ir

طراحی لوگو

اسپرت اریو

اپشن اریو z300

کادو تولد

همسریابی

درگاه پرداخت





قالب بلاگفا


نويسندگان
ولی غلامی

نويسندگان
تعمیر سشوار , تعمیر آسانسور , تعمیر جاروبرقی , عیب یابی لوازم خانگی , تیم دو سوت تعمیر , تعمیرات اصولی , تعمیرات تخصصی , تعمیرات لوازم خانگی , سرویس , تعمیرات , تعمیر , دو سوت تعمیر , تعمیرات مودم , تعمیر انواع چرخ خیاطی , تعمیرات هود آشپزخانه ,


درباره وبلاگ



به وب سایت من خوش امدید

پیوند های روزانه

حمل خرده بار از چین

حمل و سفارش از چین به ایران

فروش جلو پنجره لیفان

تور روسیه

طراحی سایت فروشگاهی

تمام پیوند های روزانه

مطالب پیشین

اختلالات فکری و رفتاری ناشی از وسواس

پیتزا و ملزومات آن با 1TouchFood

پیتزا و ملزومات آن با 1TouchFood

2sottamir

بهترین سایت‌های خبری حوزه دندانپزشکی

معرفی بهترین سایت‌های دندانپزشکی

ویژگی های بهترین فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی

تبلیغات


تبلیغات



آمار بازديد

:: تعداد بازديدها:
:: کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:






پیتزا و ملزومات آن با 1TouchFood

پیتزا یک غذای بین‌المللی است که در همه کشورهای دنیا تهیه می‌شود، اما اصالت آن به کشور ایتالیا برمی‌گردد. بر اساس مطالعات انجام شده، پیتزا از دوران روم باستان وجود داشته و جزو فرهنگ غذایی مردمان آن دوران بوده است. مارکوس پورسیوس کاتو، مورخ رومی، در کتاب خود از غذایی صحبت کرده است که شباهت بسیاری به پیتزا دارد.

یک خمیر گرد و مسطح که روی آن با عسل، روغن زیتون و سبزی پوشیده شده است. در آن زمان این غذا، خوراک مردمان فقیر بوده است. مردمانی که غذاهای ساده‌ای می‌خوردند و با در دسترس‌ترین چیزها خود را سیر می‌کردند. البته پیتزایی که در آن دوران تهیه می‌شد با پیتزاهای امروزی تفاوت زیادی دارد. پیتزا تنها یک تکه نان بود که با روغن و کمی ادویه‌جات مزه‌دار میشد. در آن زمان خبری از پنیر پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی بر روی خمیر نبود.

گوجه‌فرنگی برای اولین بار در قرن شانزدهم میلادی وارد اروپا شد و کم‌کم مورد توجه مردم قرار گرفت. مردمان فقیر از این ماده برای طعم‌ دادن به نان استفاده می‌کردند و آن را بر روی خمیر می‌ریختند. استفاده از گوجه‌فرنگی بر روی خمیر پیتزا اولین بار در منطقه‌ی ناپل دیده شد.

خمیر پیتزا

در این مطلب آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا را برایتان بصورت کاملا حرفه ای و کاربردی قرار داده ایم. شما می توانید با مطالعه این رسپی یک خمیر پفکی بدون مخمر را بصورت حرفه ای در منزل آماده نمایید.

خمیر پیتزا انواع مختلفی دارد. امروزه برند های مختلفی نیز این خمیر ها را تولید می کنند ولی آیا کدام یک خوب است و کدام یک بهترین کیفیت را به پیتزای شما خواهد داد.

در نگارش طرز تهیه خمیر برای پیتزا سعی شده است کاربردی ترین روش ها و اصولی ترین آن ها را برایتان قرار دهیم. خودتان با همین آموزش و مطالعه آن و دیدن فیلم طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی می توانید در منزل بهترین خمیر را طبخ کنید.

خمیر پیتزا یکی از اجزای اصلی پیتزا است. این جز اصلی یک نان کوچک است که مواد پیتزا روی آن پخش می شود. این خمیر به چند صورت در بازار موجود است.

بصورت مایه خمیر آماده – خمیر نانوایی – خمیر نیمه آماده. همه این خمیر ها برای پیتزای شما مناسب هستند. همانطور که بیان شد خمیر یکی از اصلی ترین بخش های پیتزا است. سرآشپز های حرفه ای در این بخش هر چه در توان دارند رو می کنند.

حتما مقاله خمیر پیتزا را مطالعه نمایید.

چیزی که امروزه به عنوان پیتزا می‌شناسیم، اولین بار در سال 1889  توسط یک آشپز دربار با نام رافائل اسپوزیتو پخته شد. این آشپز در شهر ناپل نانوایی داشت. او در پیتزای خود از سبزیجات، سس گوجه و پنیر بر روی نان استفاده کرد. در واقع با این کار سه رنگ قرمز، سبز و سفید را در کنار هم قرار داد تا تداعی‌کننده پرچم ایتالیا باشد.

رافائل این پیتزا را به عنوان هدیه به دربار پادشاه امبرتو و ملکه مارگاریتا فرستاد. ملکه مارگاریتا از این هدیه بسیار خوشحال شد و نام خود را بر روی آن گذاشت. پیتزای مارگاریتا اولین نوع پیتزای امروزی بود که خیلی زود جای خود را در بین مردم ایتالیا باز کرد و به عنوان یک غذای محلی به محبوبیت رسید.

کم‌کم این غذا به دیگر نقاط جهان نیز راه یافت و به یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی تبدیل شد. به مرور مواد غذایی دیگری چون سوسیس، قارچ، فلفل دلمه‌ای و … به پیتزا اضافه شد و طعم‌ و رنگی متنوع به آن داد.

ورود پیتزا به ایران به سال 1340 برمی‌گردد. در آن زمان فردی با نام داوود که به همراه دوستش به آلمان سفر کرده بود، با پیتزا آشنا شد و این غذا را با خود به ایران آورد. این دو دوست در کنار هم یک مغازه‌ی پیتزا فروشی در خیابان نوفل لوشاتوی تهران باز کردند و پیتزا را به هم‌وطنان خود معرفی نمودند. به تدریج مغازه‌های بیشتری در سطح شهر افتتاح شده و پیتزا جای خود را در بین ایرانیان نیز باز کرد.

انواع خمیر پیتزا از 1TouchFood

  • خمیر نازک
  • خمیر تخت
  • خمیر ضخیم
  • خمیر فوکاچیا

همانطور که مشاهده کردید اینها بخشی از انواع خمیر برای پیتزا هستند.

خمیر پیتزای نازک

خمیر نازک مخصوص پیتزاهایی خاص هستند. این خمیر ها لبه های ترد و بیشتر نرم دارند. این خمیر برای پیتزاهایی نظیر پیتزا ناپولی کاربرد دارد.

خمیر تخت

خمیر تخت خمیری است بسیار نازک و نرم تر. امروزه در بسیاری از پیتزا فروشی ها از این خمیر استفاده می کنند. افرادی که برای خوردن خود خیلی دقت و مراقبت دارند این خمیر را بیشتر می پسندند.

خمیر ضخیم

خمیری که لبه های بلندی دارد و از نظر ظاهری بسیار کلفت است. این خمیر زرد رنگ است و از آرد سمولینا و آرد ذرت تهیه می شود.

طعم این پیتزا بسیار متفاوت و خوشمزه است.

خمیر فوکاچیا

یکی از خمیر های بسیار خاص و تخصصی در صنعت پیتزا است. این خمیر بافتی بسیار براق دارد و روغنی است. این خمیر هم ضخیم است.

خواص پیتزا قارچ و گوشت با 1TouchFood

همیشه شنیده‌ایم که گفته‌اند، پیتزا جزو غذاهای ناسالم است و مضرات بسیاری دارد. مضرات پیتزا به دلیل استفاده از پنیر و گوشت‌های فرآوری شده در آن می‌باشد. اگر در تهیه پیتزا قارچ و گوشت از مواد سالم استفاده کنید و پنیر را نیز محدود کنید، یک غذای خوشمزه و مفید خواهید داشت. با این کار، پیتزا پیتزا قارچ و گوشت نه تنها مضر نیست، بلکه فوایدی نیز دارد که عبارتند از:

پیتزا قارچ و گوشت یکی از مفید‌ترین انواع پیتزاهاست. در این پیتزا از سوسیس یا کالباس استفاده نمی‌شود و به جای آن قارچ و گوشت بکار می‌رود. هر دوی این مواد دارای خواص متعددی بوده و برای بدن مفید هستند.

شما می توانید آموزش پیتزا خانگی را نیز در سایت 1TouchFood مطالعه نمایید.

سس گوجه‌ فرنگی موجود در پیتزا شامل ماده‌ای با نام لیکوپن می‎باشد. این ماده یک آنتی‌اکسیدان قوی است که از بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان‌ و بیماری‌هاي قلبی پیشگیری می‌کند. البته دقت داشته باشید که  لیکوپن زمانی جذب بدن می‌شود که گرم باشد. بنابراین باید پیتزای خود را گرم مصرف کنید تا از خواص این ماده برخوردار باشید.

شما عزیزان با مطالعه و تمرین آموزش پیتزا قارچ و گوشت قطعا می توانید این پیتزای خوشمزه را برای عزیزانتان طبخ کنید و در کنار غذاهای خود مصرف کنید. حتما انواع سس را مطالعه نمایید.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط ولی غلامی در یک شنبه 21 فروردين 1401





Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by backlinkwater This Template By

شاهد
شاهد

منوی اصلی

به وب سایت من خوش امدید

دسته بندی
لینک دوستان
آرشیو مطالب
<-ArchiveTitle->
آخرین مطالب
آخرین محصولات
نویسندگان
لینک های روزانه
برچسب ها
دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





امکانات جانبی
<-PostTitle->
ن : <-PostAuthor-> ت : <-PostDate-> ز : <-PostTime-> | +

<-PostContent->

:: موضوعات مرتبط: <-CategoryName->،

:: برچسب‌ها: <-TagName->,
ادامه ی مطلب
.:: ::.


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به شاهد مي باشد.